Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Η Πολιτική Απορρήτου έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πως τα χρησιμοποιούμε. Ελπίζουμε ότι όλοι θα αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

 

Η εταιρία TOFF LTD σας ενημερώνει ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.toff.gr ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία η TOFF LTD τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την TOFF LTD, τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες της TOFF LTD.

Η TOFF LTD μπορεί επίσης να μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Kύπρο ή σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου οι τελευταίες να παράσχουν στην TOFF LTD οποιεσδήποτε υπηρεσίες σε σχέση με τους παραπάνω σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό υπηρεσιών άμεσης εμπορίας ή διαφήμισης. Συγκατατίθεσθε ρητώς και ειδικώς στην συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων όπως περιγράφεται παραπάνω. Συγκατατίθεσθε ρητώς στη διαβίβαση ή γνωστοποίηση των δεδομένων που περιλαμβάνονται στα αρχεία προς τους παραπάνω αναφερόμενους αποδέκτες. Σε κάθε περίπτωση η TOFF LTD εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων κατά τη διαδικασία διαβίβασης και μεταφοράς τους που μπορεί να λάβει χώρα.

Σε οποιαδήποτε στιγμή έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο, διόρθωσης, διαγραφής και προβολής αντιρρήσεων οποτεδήποτε σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν. Εξάλλου, η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή. Για τον λόγο αυτό μπορείτε να αποστείλετε email στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]

H TOFF LTD έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της. Επιπλέον, η TOFF LTD εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο η TOFF LTD μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.

Εσείς εγγυάστε και φέρετε την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια και προσφορότητα των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιείτε στην TOFF LTD.

H TOFF LTD επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να ενημερώνει τους προμηθευτές της με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Cookies: Όπως στους περισσότερους ιστοτόπους στο διαδίκτυο έτσι και στο www.toff.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ΄όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του ιστοτόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Παράλληλα, η TOFF LTD επιβεβαιώνει ότι στο cookie δεν διατηρούνται και δεν μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. Η μόνη πληροφορία που διατηρείται είναι ο κωδικός πελάτη που διατηρείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε το τελευταίο να μπορεί να σας αναγνωρίσει αυτόματα σε μελλοντικές σας επισκέψεις.

 

Συλλογή προσωπικών στοιχείων από την ιστοσελίδα www.toff.gr

Δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την προσωπική σας ταυτότητα, εκτός από την περίπτωση που μας την παρέχετε. Κατά τη χρήση του Ιστοτόπου, μπορείτε να παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας και τον αριθμό τηλεφώνου για να εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα ή να κάνετε μια αγορά. Επιπλέον, μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε πληροφορίες όπως η ηλικία, το φύλο, τον ταχυδρομικό κώδικα καθώς και τις προτιμήσεις ή τις ανησυχίες σας σε σχέση με την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Εάν τοποθετήσετε μια παραγγελία, θα σας ζητηθεί να δώσετε τη διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης, τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και την ημερομηνία λήξης. Αν αποφασίσετε να εγγραφείτε στην Ιστοσελίδα, θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη και / ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας έτσι ώστε να προστατεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Δεν απαιτείται να παρέχετε στον ιστότοπο προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία. Αν προτιμάτε να μην συλλέγουμε από εσάς προσωπικές πληροφορίες, παρακαλούμε μην μας παρέχετε καμία τέτοια πληροφορία. Λάβετε υπόψη ότι όταν υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία αναγνώρισης στον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων, όπως αυτά ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους όρους του General Data Protection Regulation – GDPR (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – ΓΚΠΔ).

 

Χρήση προσωπικών στοιχείων

 

Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εξυπηρέτηση σας. Αν αποφασίσετε να μας παρέχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στέλνοντας μια παραγγελία ή καταχωρώντας τα τον ιστότοπο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών, τις ερωτήσεις ή την παραγγελία σας και ενδέχεται, από καιρό σε εύθετο χρόνο, να σας στείλουμε ανακοινώσεις σχετικές με την υπηρεσία της Ιστοσελίδας. Οι επικοινωνίες αυτές αποτελούν μέρος της προσπάθειας μας να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

 

  1. Email επικοινωνίας:

Εάν αποφασίσετε να κάνετε “συμμετοχή” είτε κατά την εγγραφή σας είτε κατά την υποβολή προσωπικών στοιχείων, οι πληροφορίες που παρέχετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη διεύθυνση www.lashboxla.gr για να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των ενημερωτικών δελτίων, προωθητικών ενεργειών, εκπτώσεων, νέων προϊόντων πληροφορίες κλπ. (“email επικοινωνίας”). Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε email επικοινωνίας, μην συμμετέχετε στην υπηρεσία ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

  1. Αποκλεισμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εγγράφεστε στον ιστότοπο ή να υποβάλετε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία. Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε και αργότερα αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να εξαιρεθείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “διαγραφή” στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς και ακολουθώντας τις οδηγίες υπό την προϋπόθεση ότι παρέχονται ή αποστέλλοντας το αίτημά σας εξαίρεσης από τη διεύθυνση www.toff.gr.

 

Δεν αποκαλύπτονται προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για το μάρκετινγκ τρίτου χωρίς τη συγκατάθεση σας.

Δεν θα αποκαλύψουμε τις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησής σας σε τρίτους για τη χρήση τους στην εμπορική προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

Αποκάλυψη προσωπικών αναγνωρίσιμων πληροφοριών

Φορείς παροχής υπηρεσιών τρίτου προσώπου. Από καιρού εις καιρόν, μπορούμε να διατηρήσουμε διάφορους παρόχους υπηρεσιών για την εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων (αλλά όχι περιοριστικά) ειδικών υποστήριξης πελατών, εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων, ανάλυσης δεδομένων, εταιρειών εκπλήρωσης (για εργασίες όπως η εκτέλεση εντολών προϊόντων ή ο συντονισμός email) και τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά τα τρίτα μέρη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που απαιτούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

 

  1. Συμμόρφωση με το νόμο.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών στοιχείων, προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιοδήποτε εφαρμοστέο νόμο, κανονισμό, νομική διαδικασία ή κυβερνητικό αίτημα.

 

  1. Προστασία απάτης.

Μπορούμε να παρέχουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προσωπικής ταυτοποίησης, σε ορισμένες άλλες εταιρείες και οργανισμούς για σκοπούς προστασίας της πιστωτικής απάτης.

 

  • Διαγωνισμοί, Κληρώσεις, Έρευνες κλπ.

Σημειώστε ότι ενδέχεται να υπάρξουν εξαιρέσεις από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις όπως διαγωνισμούς, κληρώσεις, έρευνες κ.λπ., οι όροι και οι προϋποθέσεις ή οι κανόνες για αυτά τα γεγονότα ενδέχεται να δηλώνουν ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες θα μοιραστούν με τρίτους. Έτσι, με τη συμμετοχή τέτοιων εκδηλώσεων, συναινείτε στην αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτους. Εμείς, στο www.toff.gr, αποποιούμε κάθε ευθύνη για τη χρήση των πληροφοριών που επιλέγετε να παρέχετε σε αυτά τα τρίτα μέρη.

 

  1. Πώληση επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων.

Καθώς επεκτείνουμε περαιτέρω, μπορούμε να συγχωνευθούμε με μια άλλη εταιρεία ή να πωλήσουμε ορισμένα ή όλα τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής μας σε άλλο μέρος, στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής συναλλαγής. Σε τέτοιες συναλλαγές, οι πληροφορίες χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων, είναι γενικά ένα από τα μεταβιβασθέντα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης και υποβάλλοντας τα προσωπικά σας στοιχεία στον Ιστότοπο συμφωνείτε ότι τα δεδομένα σας μπορούν να μεταφερθούν σε αυτά τα μέρη υπό αυτές τις συνθήκες.

 

  1. Χρήση πληροφοριών που δεν προσδιορίζονται προσωπικά

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε σε συγκεντρωτική μορφή, δηλαδή – μη προσωπικές πληροφορίες, για την ανάπτυξη σχεδίων μάρκετινγκ και τη δημιουργία στατιστικών ή άλλων εσωτερικών επιχειρηματικών σκοπών. Μπορούμε να συλλέξουμε ή να αποθηκεύσουμε ορισμένες μη προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Δικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τις σελίδες που επισκέπτονται περισσότερο. Μπορούμε να μοιραστούμε ή να μεταφέρουμε μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες με ή προς τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας, τους δικαιοδόχους και τους συνεργάτες μας.

 

  1. Cookies, διευθύνσεις IP, ετικέτες Pixel και τεχνολογία εντοπισμού

Ο διακομιστής της ιστοσελίδας μας ή οι διακομιστές εταιρειών που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία www.toff.gr ενδέχεται να τοποθετήσουν ένα “cookie” στον υπολογιστή σας για να σας επιτρέψουν να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο. Ένα “cookie” είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται από ένα διακομιστή στον υπολογιστή σας και μπορεί να αποθηκευτεί από το πρόγραμμα περιήγησης στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τα cookies ή άλλη παρόμοια τεχνολογία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το www.toff.gr για να προσαρμόσετε την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, να βελτιώσετε την εμπειρία αγορών σας, να σας ενημερώσουμε για προωθήσεις, προϊόντα και υπηρεσίες. Το cookie θα αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέχρι να το αφαιρέσετε. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε προσωρινά ή “session” cookies για να σας βοηθήσουμε να ψωνίσετε. Αυτά τα cookies θα λήξουν όταν τοποθετήσετε μια παραγγελία. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε flash cookies για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας. Τα προγράμματα περιήγησης Web συνήθως αρχικά έχουν οριστεί για την αποδοχή cookies. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ή / και πρόσθετα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, όπως flash, να σας ειδοποιούν ή να απορρίπτουν αυτόματα τα cookies. Αν απορρίπτετε τα cookies μας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα, αλλά ενδέχεται να είστε περιορισμένοι στη χρήση ορισμένων από τις λειτουργίες. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε διευθύνσεις IP για τη διαχείριση του ιστότοπου, την παρακολούθηση των προτύπων κυκλοφορίας, την ανάλυση τάσεων και τη συλλογή δημογραφικών πληροφοριών για συνολική χρήση, καθώς και σε συνδυασμό με τις προσωπικές σας πληροφορίες για να συμμορφωθείτε με τον νόμο ή για προστασία από την απάτη. Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο ή βλέπετε κάποιο από τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ετικέτες εικονοστοιχείων (που ονομάζονται επίσης “σαφή” gifs), συνδέσεις παρακολούθησης ή / και παρόμοια τεχνολογία για να σημειώσετε μερικές από τις σελίδες που επισκέπτεστε στον ιστότοπό μας. το email που υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω ετικετών εικονοστοιχείων, συνδέσμων παρακολούθησης και παρόμοιας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τις προσωπικές σας πληροφορίες.

 

Συνδέσεις

Ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς ή από άλλους ιστότοπους. Η χρήση των συνδεδεμένων ιστοσελίδων γίνεται με δική σας ευθύνη. Δεν παρέχουμε παραστάσεις ή εγγυήσεις όσον αφορά τους συνδεδεμένους ιστότοπους. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για την ιστοσελίδα www.lashboxla.com. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου και τις πρακτικές συλλογής δεδομένων άλλων ιστοτόπων.

 

Ασφάλεια

Για να προστατέψουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών, εφαρμόσαμε ορισμένα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την ασφάλεια στην Ιστοσελίδα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

 

Τροποποίηση της πολιτικής απορρήτου

Η επιχείρηση διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.

Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι μπορούμε να αναθεωρήσουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να σας ειδοποιήσουμε. Αν αλλάξουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα δημοσιεύσουμε εδώ την αναθεωρημένη πολιτική. Τα δικαιώματά μας για τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων θα βασίζονται στην πολιτική απορρήτου που ισχύει κατά τη στιγμή της χρήσης των πληροφοριών. Προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την Πολιτική Απορρήτου.

Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπο μας ή επικοινωνώντας μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παρούσα πολιτική έχει αναθεωρηθεί στις 23/05/2018 .

 

Ενημέρωση των πληροφοριών σας

Μπορείτε να ελέγξετε, να διορθώσετε ή να αλλάξετε τις πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που μας παρέχετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε επίσης να ελέγξετε, να διορθώσετε ή να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία οποιαδήποτε στιγμή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή των πληροφοριών ή εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, στείλτε μας email στο [email protected]

 

Συμφωνία για την Πολιτική Απορρήτου

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο www.toff.gr , συμφωνείτε ρητά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε, τότε δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Αν αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ή / και τους Όρους και Προϋποθέσεις, η συνέχιση της χρήσης του www.toff.gr μετά την απόσπαση τέτοιων αλλαγών θα συνιστά την αποδοχή σας αυτών των αλλαγών.

 

Σχόλια

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του ιστοτόπου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]