Elleebana Lash Lift Training 2020 Evolved Course – ONLINE

 

Κλείσε την θέση σου σήμερα !

 

Εδώ και 25 χρόνια η Εlleebana έχει διεξάγει αμέτρητες εκπαιδεύσεις με παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικά ιδρύματα , σπα και  ινστιτούτα ομορφιάς καθώς και έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρίες εμπορίου προϊόντων ομορφιάς.

Η πλήρως καταρτισμένη  επίλεκτη εκπαιδευτική ομάδα μας σε συνεργασία με τον διοικητικό  διευθυντή Otto Mitter έχουν δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα online εκπαιδευτικών σεμιναρίων.  Αυτά τα online σεμινάρια παρέχουν δεξιότητες που επιτρέπουν στους στυλίστες να προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες και θεραπείες Elleebana στο υψηλότερο επίπεδο

ELLEEBANA LASH LIFT TRAINING ONLINE.

Στο online Lash Lift μάθημα της Elleebana έχετε την δυνατότητα να λάβετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές μέσω της πλατφόρμας μας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας προσφέρει μια αποτελεσματική διαδραστική εμπειρία.

Δεν σας στέλνουμε απλά βίντεο για να παρακολουθήσετε, η ομάδα εκπαιδευτών μας γνωρίζει πολύ καλά πως το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την προσομοίωση της κανονικής πρόσωπο σε πρόσωπο εκπαίδευση.

 

Σύνοψη μαθήματος To Lash Lift είναι η τελευταία τάση της μόδας  για την περιποίηση των βλεφαρίδων. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν  Lash Lift όλο και περισσότερο διότι η υπηρεσία αυτή τους προσφέρει πανέμορφές , ανασηκωμένες και γυριστές βλεφαρίδες σε ελάχσιτο χρόνο και τα αποτελέσματα κρατάνε εβδομάδες χωρίς συντήρηση.

Η εκπαίδευση Elleebana Lash Lift Evolved Course σας προετοιμάζει για το επάγελμα του στυλίστα βλεφαρίδων και είναι κατάλληλη ακόμα και για αρχάριους .

Θα λάβετε αναλυτικές γνώσεις του lash lift, θα μοιραστούμε μαζί σας μυστικά και συμβουλές για να τελειοποιήσετε την τεχνική σας και να πετυχαίνετε κάθε φορά άψογα lash lift .

Το θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης ξεκινάει με ανάλυση-επεξήγηση των προϊόντων μας και των ιδιοτήτων τους, εξηγεί το πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή των ματιών, τις αντενδείξεις που πρέπει να γνωρίζετε και την παροχή συμβουλευτικής στους πελάτες σας. Η αναλυτική εξήγηση της τέχνης του lash lift είναι ύψιστης σημασίας στην κατανόηση και την επιτυχή εφαρμογή της υπηρεσίας. Σας ενημερώνουμε για το κόστος κάθε εφαρμογής και τις πιθανότητες εισοδήματος της υπηρεσίας φτιάχνοντας την εικόνα σας μέσω των social media..

Οι επίλεκτοι εκπαιδευτές μας θα σας κάνουν λεπτομερή επίδειξη της εφαρμογής, εξηγώντας σας αναλυτικά βήμα-βήμα την διαδικασία καθώς και τα συνήθη λάθη για να εξασφαλίσουμε να έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα σε κάθε υπηρεσία που θα παρέχετε στους πελάτες σας και να χτίσετε έτσι την αυτοπεποίθησή σας.

Η online εκπαίδευση συνεχίζεται με την διεξαγωγή τεστ γνώσεων και κατόπιν ολοκληρώνετε με την υποβολή από μεριάς σας φωτογραφιών πριν και μετά για να αξιολογηθούν από τον Elleebana Master Trainer και να διασφαλιστεί έτσι ότι έχετε λάβει όλες απαραίτητες γνώσεις σε αυτό το online μάθημά μας.

Η εκπαίδευση όμως δεν τελειώνει στο σεμινάριο, είμαστε στην διάθεση σας για ερωτήσεις-απορίες και βοήθεια.

Τομείς/θέματα που καλύπτουμε:  

 • Ανατομία του ματιού και δομή βλεφαρίδας
 • Στήσιμο χώρου εργασίας
 • Υγιεινή, απολύμανση και ασφάλεια (πελατών και δική σας)
 • Προετοιμασία πριν την εφαρμογή
 • Πληροφορίες προϊόντων και οδηγίες χρήσης της κόλλας και άλλων εργαλείων που χρησιμοποιείται κατά την εφαρμογή
 • Κατανόηση των κολλών για το lash lift
 • Ανάλυση/επεξήγηση του lash lift, των ενεργών συστατικών του και των σχετικών με αυτά που βλέπουμε στην αγορά
 • Βήμα βήμα αναλυτική διαδικασία εφαρμογής και πως να βελτιώσετε την τεχνική σας
 • Επεξήγηση χρόνων επεξεργασίας
 • Αντενδείξεις υπηρεσίας και υλικών και οδηγίες αποθήκευσης/φύλαξης προϊόντων
 • Συμβουλευτική με πελάτη και η σημαντικότητα της ασφαλιστικής φόρμας
 • Σχήματα ματιών και προσώπου και συμβουλές για να δίνετε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες σας
 • Επίδειξη τεχνικής Elleebana acupressure μασάζ προσώπου για να απογειώσετε την εμπειρία του πελάτη σας
 • Ασφαλής εφαρμογή ενός lash lift
 • Κόλλα και μέθοδος ανύψωσης
 • Χαλάρωση των κάτω βλεφαρίδων
 • Εξελιγμένες τεχνικές εφαρμογής με την χρήση του Elleeplex ReGen και των Extreme Styling Shields
 • Βαφή βλεφαρίδων
 • Φροντίδα μετά την υπηρεσία
 • Αντίστροφη τεχνική και συντήρηση
 • Ευκαιρία εισοδήματος και βελτιστοποίηση των κερδών μέσω του marketing
 • Πως να έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες για να κάνετε προώθηση των υπηρεσιών σας μέσω των social media
 • Μυστικά και συμβουλές για να κερδίζετε διαγωνισμούς lash lift
 • Αναλυτική εξήγηση σε συχνές ερωτήσεις/απορίες σχετικά με το lash lift
 • Διευκρινήσεις για το πως καταθέτετε τα case study σας
Χρονοδιάγραμμα εκπαίδευσης: Μετά την εξόφληση της εκπαίδευσης θα σας σταλεί το κιτ σας και εγχειρίδιο και θα ζητήσουμε ενεργοποίηση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας .

Για να σας προσφέρουμε την κορυφαία ποιότητα εκπαίδευσής μας θα συμμετέχετε  σε δύο ξεχωριστές συνεδρίες Skype/Zoom/Google room

Πριν την συνεδρία σας θα λάβετε λεπτομερή οδηγίες για την χρήση της πλατφόρμας και απαραίτητα βήματα

Θα σας δείξουμε το ταμπλό εκπαίδευσης καθώς και τις εκτεταμένες ενότητες του μαθήματος, για να διασφαλίσουμε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Στις ενότητες θα βρείτε μια μίξη θεωρητικών γνώσεων και πολύ αναλυτικά εκπαιδευτικά βίντεο, εύκολα στην χρήση και την κατανόηση σε ένα εύχρηστο online περιβάλλον.

Η τέχνη του Elleebana lash lift δεν μαθαίνεται/τελειοποιείται σε μία ημέρα, καθώς απαιτούνται πολλές, λεπτομερείς και σαφείς πληροφορίες/γνώσεις καθώς και πρακτική εξάσκηση κατά την διάρκεια εκπαίδευσης των τεχνικών.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε επιτυχώς ένα  online τεστ και να μας στείλετε 5 case studies εντός 3 μηνών μετά το πέρας της εκπαίδευσης

*Διατηρούμε το δικαίωμα απόδοσης του πιστοποιητικού μέχρι την επιβεβαίωση της ικανότητας του υποψηφίου.

Περιεχόμενα εκπαιδευτικού κιτ/υλικού:

 

 

 • Εγχειρίδιο Elleebana lash lift
 • Πιστοποιητικό συμμετοχής/ολοκλήρωσης εκπαίδευσης στο lash lift
 • Elleebana Student lash lift kit .

 

Το κιτ περιέχει:

15 One shot Lash Lift lotions

Belma remove

Πινέλο εφαρμογής

4 ζευγάρια ράβδων σιλικόνης σε μεγέθη : S,M,L και ΧL

Κλασικό εργαλείο ανύψωσης

Κλασική κόλλα με πινέλο

Τιμή : 350 € + ΦΠΑ
Περιλαμβάνει Elleebana Lash Lift Kit, Ελληνικό Εγχειρίδιο, Προσβάση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα για 3 μήνες , Elleebana Lash Lift Certificete

Σημαντικές σημειώσεις :
H πλατφόρμα είναι στην αγγλική γλώσσα – σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τη γλώσσα ο εκπαιδευτής θα κάνει μεταφράση της ύλης η οποία δεν περιλαμβάνεται στο ελληνικό εγχειρίδιο και με την βοηθειά του θα συμπλρηρώσετε τα τεστ.
Μετά τη πληρωμή δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

Σημαντικές ώρες:

Οι εκπαιδεύσεις μας, Elleebana Brow Henna ξεκινάνε στις 9πμ και ολοκληρώνονται μέχρι τις 5μμ. Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος πληροφοριών και γνώσεων που θα πρέπει να καλυφθούν σε συγκεκριμένο χρόνο οπότε είναι σημαντική η συνεπής προσέλευσή σας και τήρηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Διάλλειμα θα υπάρχει στις 1μμ με 1:30μμ.

Μοντέλα θα χρειαστούν:

Στις 1:30μμ για τον εκπαιδευτή.

Στις 2:45μμ ένα μοντέλο για κάθε μαθητή (το παρέχει ο ίδιος) και θα πρέπει το μοντέλο να είναι διαθέσιμο για τουλάχιστον 2 ώρες περίπου μέχρι να ολοκληρωθεί η εφαρμογή και καλυφθούν τυχόν ερωτήσεις-απορίες του εκπαιδευόμενου.

Σημαντικές πληροφορίες:

Η Elleebana σας προσφέρει αυτό το μάθημα με εμπειρία 20 και πλέον χρόνων αναπτύσσοντας τις υπηρεσίες ομορφιάς για βλεφαρίδες και φρύδια. Η Elleebana Brow Henna παρέχει την υπέρτατη λύση για βαφή φρυδιών και επιδερμίδας με φυσικά συστατικά και με αποτέλεσμα παρόμοιο με tattoo.  Η πλούσια ποικιλία χρωμάτων  σαν δίνει την δυνατότητα χρήσης τους είτε μεμονωμένα είτε με ανάμιξή τους, δίνοντας υπέροχα αποτελέσματα για τους πελάτες σας. Είναι εύκολη στην χρήση, αναμιγνύοντας απλά τα Elleebana Brow Henna χρώματά μας με το ειδικά σχεδιασμένο Aqua της Elleebana για να δημιουργήσετε κολακευτικές αποχρώσεις χωρίς την ανάγκη χρήσης  Hydrogen Peroxide. Η καινοτόμα φόρμουλα της Elleebana βοηθάει στην ενδυνάμωση/αναδόμηση της τρίχας, επαναφέρει την ανάπτυξή της και δίνει φυσικό σχήμα στα φρύδια του πελάτη σας. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σας καθοδηγούμε βήμα βήμα έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως την διαδικασία εφαρμογής και φυσικά βρισκόμαστε δίπλα σας και μετά το τέλος της εκπαίδευσης σας σε τυχόν απορίες/προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω των αντίστοιχών καναλιών επικοινωνίας που διαθέτουμε.

*Διατηρούμε το δικαίωμα να σας παραδώσουμε το δίπλωμα σας έως ότου έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την εκπαίδευσή σας.

Δίκτυο Επίσημων Εκπαιδευτών Elleebana:

Αθήνα

Εκπαιδεύτης :Χαρά Νίατσικα , τηλέφωνο επικοινωνίας 2109946326

Θεσσαλονίκη

Εκπαιδεύτης : Barbara Bekatorou, τηλέφωνο επικοινωνίας 6944303007

Κύπρος 

Εκπαιδεύτης : Barbara Bekatorou, τηλέφωνο επικοινωνίας 95541278

Online εκπαιδεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας