Εκπαίδευση Elleebana Χέννα Φρυδιών

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 

Ο τρόπος με τον οποίο η Elleebana Henna δουλεύει πάνω στην τρίχα και την επιδερμίδα είναι διαφέρει σημαντικά σε σχέση με τη βαφή. Οι βαφές χρησιμοποιούν οξειδωτικό για να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και επιτρέπει στο χρώμα να διεισδύσει στο φλοιό των τριχών του φρυδιού μέσω της διαδικασίας οξείδωσης. Η Henna από την άλλη πλευρά, ενεργεί σαν μια κουβέρτα πάνω από τα μαλλιά,παρέχει μια επικάλυψη στον στέλεχος της τρίχας , επικαλύπτοντας τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας μαλλιών μόνο. Καθώς η επιδερμίδα της τρίχας του φρυδιού έχει κλιμακοειδείς τελείωμα, αυτή η επίστρωση εξομαλύνει το φινίρισμα, σχεδόν σαν να ξεφλουδίζει τις ατέλειες των μαλλιών για να δώσει την εμφάνιση ενός παχύτερου, μαλακότερου και ομαλότερου τριχώματος και φρυδιού. Η διαδικασία henna φρυδιών της Elleebana δεν απαιτεί οξειδωτικό ή υπεροξείδιο του υδρογόνου για να ενεργοποιήσει ή να οξειδώσει το χρώμα μέσα από τον άξονα των μαλλιών και δεδομένου ότι το προϊόν αποτελείται από φυτική βάση αυτή η φυσική εναλλακτική λύση είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους με ευαισθησίες ή επιθυμούν και χρωματισμό του δέρματος μέσα από το φρύδι τους. Η Henna μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στα ινστιτούτα ομορφιάς και μπορεί να προσφέρεται ταυτόχρονα με της παγκοσμίου φήμης θεραπεία Elleebana One-Shot Lash Lift, με χρόνο επεξεργασίας της Henna στα 20 λεπτά.

* Η Henna είναι μια φυσική βαφή για τα φρύδια και τα μαλλιά – τα αποτελέσματα αποτυπώματος του χρώματος πάνω στο δέρμα δεν είναι εγγυημένα σε όλους τους τύπους δέρματος. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκούν από 2 έως 14 ημέρες ανάλογα με τον τύπο δέρματος και το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε.

 

ΤΟ ΚΙΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

 

 Ένα από το κάθε χρώμα ( 5 στο σύνολο ) της ποικιλίας της Elleebana τα οποία συνολικά αρκούν για έως και 700 θεραπείες – PH Activator – Brow Shampo – μπατονέτες βελουτέ – Μίξερ- Πινέλο εφαρμογής – Ποτήρι ανάμιξης – μολύβι – 30 ml Belma remove

 

Χρώματα:

  • Black
  • Dark Brown
  • Natural Brown
  • Light Brown
  • Blonde

ΟΦΕΛΗ 

Η φόρμουλα της Elleebana βοηθά στην ενίσχυση της τρίχας, την αποκατάσταση της ανάπτυξης και του φυσικού σχήματος των φρυδιών. Μια πολυτελή παλέτα φυσικών αποχρώσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν το τέλειο χρώμα του φρυδιού για τον πελάτη σας. Οι χρωστικές ουσίες Brow Henna της Elleebana προέρχονται από φυτό Henna ή δέντρο Henna. Όσο πιο καλή είναι η ποιότητα της χέννας όταν παράγεται από τα φύλλα και τα άνθη του φυτού της χέννας τόσο πιο έντονο είναι το αποτέλεσμα του χρωματισμού του δέρματος και των φρυδιών. Η Elleebana δούλεψε πολλά χρόνια και αναζητούσε τους καλύτερους προμηθευτές υψηλής ποιότητας φυτών χένας και για να χρησιμοποιήσει μια παραγωγική διαδικασία που διατηρεί την ακεραιότητα του χρώματος και πολύ υψηλή ποιότητα.

Περιέχει υδρολυμένες πρωτεΐνες, σύμπλεγμα βιταμινών και αντιοξειδωτικά, το Brow Henna της Elleebana βοηθά στην ενίσχυση και αποκατάσταση της τριχοφυΐας και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των τριχών των φρυδιών. Αυτό είναι ιδανικό για ανθρώπους που έχουν αραιά φρύδια ή ακόμα αναρρώνουν από μια κακή αφαίρεση φρυδιών. Αυτές οι μοναδικές προσθήκες στη σειρά της Elleebana είναι καινοτόμες ανάμεσα στον ανταγωνισμό και είναι πραγματικά ιδιοφυΐα για την εξέλιξη των υπηρεσιών ενίσχυσης των φρυδιών. Η επαγγελματική μας σειρά Elleebana Brow Henna αποτελείται από 5 πολυτελή χρώματα, ιδανικά για κάθε τύπο και απόχρωση του δέρματος , ωστόσο είναι αρκετά εύκολο να τα αναμίξετε δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο χρώμα φρυδιού για τον πελάτη σας και να προσφέρετε μαγικά φρύδια. Το Elleebana Brow Henna δεν περιέχει αμμωνία, μόλυβδο ή υπεροξείδιο, το οποίο βοηθά στην ελαχιστοποίηση την απορρόφηση χημικών από το σώμα και είναι πολύ αποδοτική υπηρεσία για το σαλόνι ομορφιάς. Είναι Vegan και Cruelty Free.

Official Elleebana Trainers Network:

Master Trainer

Barbara Krawczyk Bekatorou  contact phone number 6944303007

Instagram 

Athens

Trainer:

 

Thessaloniki

Trainer: Foteini Markopoulos, contact phone number 2316019810

Instagram

Cyprus

Trainer: Barbara Krawczyk Bekatorou, contact phone number 95541278

Online training

Please contact trainer of your choice