Εκπαίδευση Elleebana Brow Henna

Επισκόπηση μαθήματος/εκπαίδευσης:

Το μάθημα Elleebana Brow Henna έχει αναπτυχθεί σαν μία εισαγωγή στην τεχνική βαφής και σχηματισμού φρυδιών, δημιουργώντας έτσι γεμάτα, πυκνότερα και πιο ξεκάθαρα φρύδια για τους πελάτες σας. Χωρίς να περιέχει Hydrogen Peroxide και Αμμωνία, η Elleebana Brow Henna έχει αναπτύξει προσεκτικά και έχει χρησιμοποιήσει μοναδικά συστατικά όπως η πούδρα Indigo, το Ινδικό Gooseberry και την Acacia Concinna για πρόσθετη γυαλάδα και λάμψη, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την υγιή ανάπτυξη των φρυδιών.

Το μάθημα μας έχει διάρκεια περίπου 8 ώρες, περιλαμβάνοντας κατανοητή θεωρία, με πολλές και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την χέννα, καθώς και προς κατάρριψη μύθων σχετικά με την χέννα φρυδιών. Επίσης περιλαμβάνει αποκλειστικές και μοναδικές τεχνικές της Elleebana που δεν έχετε γνωρίσει σε άλλες εκπαιδεύσεις.

Κατά την διάρκεια των  καθοδηγούμενων εφαρμογών brow henna θα αξιολογηθεί το χρώμα των μαλλιών του πελάτη, ο χρωματικός τόνος και υπό-τόνος της επιδερμίδας του πελάτη, καθώς και η δεξιότητα σχηματισμού φρυδιών. Οι εφαρμογές αυτές θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε στην πράξη την τεχνική διασφαλίζοντας έτσι ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με την εφαρμογή και την διάρκεια της. Ταυτόχρονα θα έχετε αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που είναι απαραίτητη για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας όπως ποτέ πριν.

Θέματα που καλύπτουμε:

Τι ακριβώς είναι η Χέννα

Πόσο διαφορετική είναι η Χέννα από την βαφή

Πόσο επικερδής είναι και πώς να κοστολογείτε τις εφαρμογές σας

Γνωστή συστατικών

Αποθήκευση και φροντίδα

Ανατομία επιδερμίδας και πόσο σχετική είναι η επιδερμίδα με την Brow Henna

Δομή τρίχας

Υγιεινή και απολύμανση

Αντενδείξεις

Φόρμα απαλλαγής ευθύνης και τεστ αλλεργίας

Ανάμιξη χρωμάτων και επεξεργασία

Τόνος επιδερμίδας και αξιολόγηση τρίχας (θεωρία και πρακτική)

Προσαρμογή χρωμάτων

Σχήμα φρυδιών και προσώπου καθώς και μέτρηση διαστάσεων που είναι σημαντικές στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη

Brow mapping / σχηματισμός φρυδιών

Διαδικασίες και φροντίδα μετά την εφαρμογή

Διεξαγωγή τεστ κριτηρίων για την έκδοση του πιστοποιητικού σας (οι μαθητές θα λαμβάνουν το πιστοποιητικό την ημέρα της εκπαίδευσης)

Οι μαθητές θα λάβουν:

Ένα πλήρες κιτ Brow Henna αξίας 300€ που αρκεί για έως και 500 εφαρμογές applications (5 χρώματα που βγάζουν περίπου 100 εφαρμογές το κάθε ένα). Εκπληκτικό !!!!!!

Ένα πλήρες και αναλυτικό εκπαιδευτικό βιβλίο οδηγιών χρήσεως και εφαρμογής.

Θα συμπεριληφθείτε στην λίστα πελατών μας – σαλονιών και θα αναφέρεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας, βοηθώντας σας έτσι να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Θα μπορείτε να λάβετε μελλοντικά σε άλλα σεμινάρια και Elleebana Master Class.

Elleebana Brow Henna Πιστοποιητικό*

Το κιτ περιέχει: 

  • Ένα από το κάθε χρώμα της ποικιλίας της Elleebana τα οποία συνολικά αρκούν για έως και 500 θεραπείες
  • PH Activator
  • Brow Shampo
  • μπατονέτες βελουτέ
  • Μίξερ- Πινέλο εφαρμογής
  • Ποτήρι ανάμιξης
  • μολύβι
  • 30 ml Belma remove

Σημαντικές ώρες:

Οι εκπαιδεύσεις μας, Elleebana Brow Henna ξεκινάνε στις 10πμ και ολοκληρώνονται μέχρι τις 5μμ. Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος πληροφοριών και γνώσεων που θα πρέπει να καλυφθούν σε συγκεκριμένο χρόνο οπότε είναι σημαντική η συνεπής προσέλευσή σας και τήρηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Διάλλειμα θα υπάρχει στις 1μμ με 1:30μμ.

Μοντέλα θα χρειαστούν:

Στις 1:30μμ για τον εκπαιδευτή.

Στις 2:45μμ ένα μοντέλο για κάθε μαθητή (το παρέχει ο ίδιος) και θα πρέπει το μοντέλο να είναι διαθέσιμο για τουλάχιστον 2 ώρες περίπου μέχρι να ολοκληρωθεί η εφαρμογή και καλυφθούν τυχόν ερωτήσεις-απορίες του εκπαιδευόμενου.

Σημαντικές πληροφορίες:

Η Elleebana σας προσφέρει αυτό το μάθημα με εμπειρία 20 και πλέον χρόνων αναπτύσσοντας τις υπηρεσίες ομορφιάς για βλεφαρίδες και φρύδια. Η Elleebana Brow Henna παρέχει την υπέρτατη λύση για βαφή φρυδιών και επιδερμίδας με φυσικά συστατικά και με αποτέλεσμα παρόμοιο με tattoo.  Η πλούσια ποικιλία χρωμάτων  σαν δίνει την δυνατότητα χρήσης τους είτε μεμονωμένα είτε με ανάμιξή τους, δίνοντας υπέροχα αποτελέσματα για τους πελάτες σας. Είναι εύκολη στην χρήση, αναμιγνύοντας απλά τα Elleebana Brow Henna χρώματά μας με το ειδικά σχεδιασμένο Aqua της Elleebana για να δημιουργήσετε κολακευτικές αποχρώσεις χωρίς την ανάγκη χρήσης  Hydrogen Peroxide. Η καινοτόμα φόρμουλα της Elleebana βοηθάει στην ενδυνάμωση/αναδόμηση της τρίχας, επαναφέρει την ανάπτυξή της και δίνει φυσικό σχήμα στα φρύδια του πελάτη σας. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σας καθοδηγούμε βήμα βήμα έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως την διαδικασία εφαρμογής και φυσικά βρισκόμαστε δίπλα σας και μετά το τέλος της εκπαίδευσης σας σε τυχόν απορίες/προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω των αντίστοιχών καναλιών επικοινωνίας που διαθέτουμε.

*Διατηρούμε το δικαίωμα να σας παραδώσουμε το δίπλωμα σας έως ότου έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την εκπαίδευσή σας.

Δίκτυο Επίσημων Εκπαιδευτών Elleebana:

Αθήνα

Εκπαιδεύτης :Χαρά Νίατσικα , τηλέφωνο επικοινωνίας 2109946326

Θεσσαλονίκη

Εκπαιδεύτης : Barbara Bekatorou, τηλέφωνο επικοινωνίας 6944303007

Κύπρος 

Εκπαιδεύτης : Barbara Bekatorou, τηλέφωνο επικοινωνίας 95541278

Online εκπαιδεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας