Elleeplex Profusion Brow Lamination Εκπαίδευση

Κλείσε την θέση σου σήμερα !

 Εδώ και 25 χρόνια η Εlleebana έχει διεξάγει αμέτρητες εκπαιδεύσεις με παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικά ιδρύματα , σπα και  ινστιτούτα ομορφιάς καθώς και έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρίες εμπορίου προϊόντων ομορφιάς.

Η πλήρως καταρτισμένη  επίλεκτη εκπαιδευτική ομάδα μας σε συνεργασία με τον διοικητικό  διευθυντή Otto Mitter έχουν δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων.  Αυτά τα σεμινάρια παρέχουν δεξιότητες που επιτρέπουν στους στυλίστες να προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες και θεραπείες Elleebana στο υψηλότερο επίπεδο.

Elleeplex Profusion Brow Lamination Εκπαίδευση

Το Brow Lamination είναι  μια από τις πιο καυτές τάσεις στον κλάδο της ομορφιάς και το Elleeplex Profusion είναι μια εξαιρετική σειρά  λόγω της ποιότητας και των πλεονεκτημάτων του προϊόντος.

Η υπηρεσία Brow Lamination φρυδιών δίνει την ενύπωση πιο πλούσιων και περιποιημένων φρυδιών και αυτό ΑΓΑΠΟΥΝ οι πελάτες.

Αυτό το μάθημα σας εξοπλίζει με τη λεπτομερή ιδέα του Brow Lamination καθώς και επιπλέον συμβουλές για την εξειδίκευση της τεχνικής σας για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Η συνεδρία θεωρίας μας ξεκινά με γνώσεις προϊόντων και κατανόηση της ευαίσθητης περιοχής με την οποία εργάζεστε, αντενδείξεις και πώς να συμβουλευτείτε αυτήν τη θεραπεία.

Θα μάθετε πως να κοστολογείτε τις υπηρεσίες σας και πως το Brow Lamination μπορεί να ανεβάσει το εισόδημα σας και ακόμα να χτίσετε την επιχείρησή σας πάνω σε αυτή την υπηρεσία.

Στη συνέχεια ο επιλεγμένος εκπαιδευτής μας θα δείξει την ολοκληρωμένη τεχνική  Brow Lamination φρυδιών – βήμα βήμα . Θα σας δείξει τα πιο συχνά λάθη και πώς να τα αποφεύγετε και να τα διορθώσετε για να διασφαλίσουμε ότι τα αποτελέσματά σας είναι πάντα άψογα . Έπειτα , θα κάνετε πρακτική εξάσκηση σε ένα μοντέλο υπό την προσεκτική καθοδήγηση και οδηγίες του εκπαιδευτή μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα βασικά στοιχεία του Brow Lamination φρυδιών. Η ημέρα της εκπαίδευσης σας θα ολοκληρωθεί με τεστ .

Απαιτείται υποβολή Case Studies – πριν και μετά φωτογραφίες και σύντομη περιγραφή για αξιολόγηση μετά την εκπαίδευσής σας, για να διασφαλιστεί περαιτέρω ότι έχετε καταφέρει να διατηρήσετε και να εφαρμόσετε τις νέες σας ικανότητες με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

 

Θέματα που καλύπτουμε:

 

 • Επιστήμη του Brow Lamination φρυδιών, των ενεργών συστατικών και των τάσεων των συστατικών που βλέπουμε.
 • Κόλλες και συμβουλές για την κατάρριψη του μύθου της χρήσης κόλλας που χρησιμοποιούνται κατά την υπηρεσία Brow Lamination φρυδιών.
 • Οδηγίες αποθήκευσης και συμβουλές φύλαξης.
 • Δομή των μαλλιών και ανατομία του δέρματος.
 • Brow Lamination και αποτρίχωση.
 • Lamination και βαφή μαλλιών.
 • Υγεία, ασφάλεια και υγιεινή – για τους πελάτες σας και για τον εαυτό σας.
 • Καθαρισμός εργαλείων και εξοπλισμού.
 • Προετοιμασία
 • Αντενδείξεις
 • Οδηγίες χρήσης και αποθήκευσης των προϊόντων.
 • Συμβουλευτική συνάντηση
 • Patch test – δοκιμή αλλεργίας για Lamination και βαφή με το Elleeplex Profusion για φρύδια και βλεφαρίδες.
 • Κατανόηση των σχημάτων των φρυδιών.
 • Ανατομία του φρυδιού.
 • Σχήμα προσώπου και σχήμα φρυδιών.
 • Κόστος θεραπείας και δυνατότητες εισοδήματος.
 • Διαδικασία Brow Lamination και βήμα προς βήμα.
 • Ενσωμάτωση θεραπείας ReGEN στις υπηρεσίες Brow Lamination.
 • Διαδικασία βαφής φρυδιών με το σύστημα Elleeplex Profusion.
 • Συμβουλές μετέπειτα φροντίδας και προϊόντα περιποίησης
 • Συχνές ερωτήσεις / σημαντικές σημειώσεις.
 • Πώς να βγάλετε σωστές πριν / μετά  φωτογραφίες.
 • Εξήγηση υποβολής των case studies.

 

 

Περιεχόμενα εκπαίδευσης:

Στην εκπαίδευση θα λάβετε όλα τα απαραίτητα προϊόντα αξίας 280 €

 • Πλήρες κιτ Elleeplex Profusion Lash και Brow Lamination – όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση και των δύο υπηρεσιών με πάνω από 15 εφαρμογές ανά κιτ.
 • Ελληνικό Εγχειρίδιο Elleeplex Brow Lamination
 • Μολύβι Elleebana White Outlining
 • Μολύβι Elleebana Precision Brow Pencil – 1 χρώμα
 • Βαφή Elleeplex Profusion (1 χρώμα)
 • Elleeplex Profusion Oxydant 100ml
 • Πιστοποιητικό μετά την επιτυχή υποβολή 3 case studies
 • Πρόσβαση στα πλήρη προϊόντα βαφής του εκπαιδευτή σας και στη σειρά Elleeplex Profusion Tinting για δοκιμή στα μοντέλα σας.

 

Σημαντικές ώρες:

Για το ακριβές πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ενημερωθείτε από τον εκπαιδευτή σας μια εβδομάδα πριν την ημερομηνία του μαθήματος

Ενδεικτικά το μάθημα Elleeplex Profusion Brow Lamination διαρκεί περίπου 6 ώρες. Στη συνέχεια, η εκπαίδευση συνεχίζεται έξω από την τάξη με την υποβολή 3 case studies στον κύριο Εκπαιδευτή Elleebana μέσω email για αξιολόγηση βάσει όλων όσων έχετε μάθει καθ ‘όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Αυτές εργασίες πρέπει να υποβληθούν εντός 3 μηνών από την παρακολούθηση του μαθήματός σας.

Οι εκπαιδευτές μας έχουν πολλά να καλύψουν και εμείς είμαστε πολύ παθιασμένοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εκπαίδευση, οπότε παρακαλούμε να είστε προετοιμασμένοι και προσεκτικοί. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να φέρετε ένα μεσημεριανό γεύμα ή σνακ και να έχετε ελέγξει τις πληροφορίες κυκλοφορίας και στάθμευσης στο χώρο της εκπαίδευσης σας πριν από την ημέρα της εκπαίδευσης. Καλό είναι να φτάσετε 10 λεπτά πρίν την έναρξη του μαθήματος για ν αποφύγουμε καθυστερήσεις

 

Απαιτείται μοντέλο:

Σε όλα τα μαθήματά μας συμπεριλαμβάνετε πρακτική εξάσκηση πάνω σε ένα μοντέλο .

Ο εκπαιδευτής θα σας ενημερώσει έγκαιρα αν θα χρειαστεί να έχετε δικό σας μοντέλο ή θα σας παρέχει ίδιος κατάλληλα μοντέλα

Αν σας ζητηθεί να έχετε δικό σας μοντέλο ,ο εκπαιδευτής θα υποδείξει την ώρα άφιξης του, Τα μοντέλα θα βρίσκονται στην τάξη μόνο για την διάρκεια της δικής σας πρακτικής εξάσκησης .Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξτε για τις αντενδείξεις και αν το μοντέλο επιθυμεί να κάνει δοκιμή αλλεργίας να επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτή σας για περαιτέρω πληροφορίες και καθοδήγηση. Το μοντέλο δεν πρέπει να έχει πρόσφατο Brow Lift, βαφή φρυδιών ή χένα, πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον  6 εβδομάδες από την προηγούμενη συνεδρία.

Σημαντικές σημειώσεις:

 

Η Elleebana προσφέρει εκπαιδεύσεις ομορφιάς με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας με την εξειδίκευση στις υπηρεσίες βλεφαρίδων και φρυδιών. Η περιποίηση Elleeplex Profusion Brow Lamination είναι μια συναρπαστική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στο ινστιτούτο σας. Εάν έχετε προηγουμένως εκπαιδευτεί με άλλη μάρκα, μπορεί να βρείτε κάποιες ομοιότητες μεταξύ της θεραπείας, αλλά σας ζητάμε να μάθετε εκ νέου αυτό που ίσως γνωρίζετε, καθώς το ολοκληρωμένο μάθημα Elleeplex Profusion Brow Lamination είναι σίγουρο ότι προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του φρυδιού και επεξεργασία του από ποτέ. Δεν σας αφήνουμε μόνους σας κατά την εκπαίδευση ,σας καθοδηγούμε προσεκτικά σε όλα τα βήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Τελειοποιώντας θα γνωρίζετε τις τεχνικές και θα κατανοείτε τη θεραπεία. Ο εκπαιδευτής και η ομάδα μας παρέχουν υποστήριξη μετά την ημέρα της εκπαίδευσης σας για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, σχόλια οποιουδήποτε είδους. Η επικοινωνία μας συνεχίζεται καθώς υποβάλλετε τις φωτογραφίες σας πριν και μετά – Case Studies -για αξιολόγηση.

 

Το σύστημα Profusion Lash & Brow lamination της Elleebana σας επιτρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας υπέροχες ανυψωμένες βλεφαρίδες και Brow lamination φρυδιών χρησιμοποιώντας το ίδιο προϊόν. Είναι φανταστικό για τους στυλίστες που παρέχουν και τις δύο υπηρεσίες και επίσης υπέροχο για εκείνους τους στυλίστες που μόλις ξεκινούν και ανησυχούν για την υπερβολική επεξεργασία των βλεφαρίδων, καθώς αυτή η σύνθεση είναι πολύ πιο ευέλικτη και τρυφερή από τις αυθεντικές λοσιόν ανύψωσης βλεφαρίδων Elleebana.

 

Το Starter Kit περιλαμβάνει: 15 λοσιόν ανύψωσης & 15 σταθεροποίησης, συνδυαστικό πακέτο ράβδων σιλικόνης σε μεγέθη S, M, L και XL, The original adhesive 5 ml- κόλλα με πινέλο, Elleebana Make Up Remover 30ml, πινέλο εφαρμογής, εργαλείο ανυψωσης Precision Tool και Elleeplex ReGen – Next Gen.

Το ένα ζευγάρι ενεργών λοσιόν είναι αρκετό για 1 έως 3 υπηρεσίες

Επίσημο Δίκτυο Εκπαιδευτών Elleebana

 

Master Trainer

Barbara Krawczyk Μπεκατώρου, τηλέφωνο:  6944303007

Instagram 

Αθήνα

Εκπαιδευτής: Χαρά Νιάτσικα, τηλέφωνο: 2109946326

Instagram

Θεσσαλονικη

Εκπαιδευτής: Φωτεινή Μαρκόπουλος, τηλέφωνο: 2316019810

Instagram

Κύπρος

Εκπαιδευτής: Barbara Krawczyk Μπεκατώρου, τηλέφωνο:  95541278