LASH LIFT EVOLVED COURSE

To Lash Lift είναι η τελευταία τάση της μόδας  για την περιποίηση των βλεφαρίδων. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν  Lash Lift όλο και περισσότερο διότι η υπηρεσία αυτή τους προσφέρει πανέμορφές , ανασηκωμένες και γυριστές βλεφαρίδες σε ελάχιστο χρόνο και τα αποτελέσματα κρατάνε εβδομάδες χωρίς συντήρηση.

Η εκπαίδευση Elleebana Lash Lift Evolved Course σας προετοιμάζει για το επάγγελμα του στυλίστα βλεφαρίδων και είναι κατάλληλη ακόμα και για αρχάριους .

Θα λάβετε αναλυτικές γνώσεις του lash lift, θα μοιραστούμε μαζί σας μυστικά και συμβουλές για να τελειοποιήσετε την τεχνική σας και να πετυχαίνετε κάθε φορά άψογα lash lift .

Παρέχουμε εκπαίδευση Lash Lift εδώ και 25 χρόνια ,πλέον σε 60 χώρες παγκοσμίως. Στοχεύουμε στην παροχή εκπαίδευσης Lash Lift των υψηλότερων και αυστηρότερων στάνταρντ παγκοσμίως και πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη δομή εκπαίδευσης θα παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα και εμπειρία στον μαθητή. Με αυτό τον τρόπο ο μαθητής θα αποκτήσει όλες τις ικανότητες αλλά και την αυτοπεποίθηση για να έχει επιτυχημένα αποτελέσματα και ευχαριστημένους πελάτες.

Σύνοψη εκπαίδευσης:

Ι μέρος : ΘΕΩΡΙΑ

Το θεωρητικό μέρος  της εκπαίδευσης ξεκινάει με την επεξήγηση των προϊόντων μας και των ιδιοτήτων τους, εξηγεί το πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή των ματιών, τις αντενδείξεις που πρέπει να γνωρίζετε και την παροχή συμβουλευτικής στους πελάτες σας. Η αναλυτική εξήγηση της τέχνης του lash lift είναι ύψιστης σημασίας στην κατανόηση και την επιτυχή εφαρμογή της υπηρεσίας. Θα μάθετε να κοστολογείτε σωστά της υπηρεσίες σας και να προβάλετε σωστά την επιχείρηση σας στα social media & το ίντερνετ.

II μέρος : ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Οι επίλεκτοι εκπαιδευτές μας θα σας κάνουν λεπτομερή επίδειξη της εφαρμογής, εξηγώντας  αναλυτικά βήμα-βήμα την διαδικασία καθώς και τα συνήθη λάθη για να εξασφαλίσουμε να έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα σε κάθε υπηρεσία που θα παρέχετε στους πελάτες σας και να χτίσετε έτσι την αυτοπεποίθησή σας.

IIΙ μέρος ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ

Αφού λάβετε όλες τις απαραίτητές γνώσεις ξεκινάτε την εφαρμογή πάνω σε μοντέλο με την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου εκπαιδευτή μας, που θα σας συμβουλεύει και θα εξηγεί αναλυτικά κάθε βήμα της διαδικασίας.

IV μέρος ΤΕΣΤ

Η εκπαίδευση ολοκληρώνετε αρχικά με την διεξαγωγή ενός τεστ για να σιγουρευτούμε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως την υπηρεσία.

Η εκπαίδευση συνεχίζετε και μετά το μάθημα που θα παρακολουθήσετε, μέσω του online υλικού μας και βίντεο που υπάρχουν διαθέσιμα καθώς και την παροχή συμβουλευτικής των εκπαιδευτών μας που θα βρίσκονται στην διάθεση σας.

Μετά την εκπαίδευση  θα πρέπει να συνεχίζετε την πρακτική εξάσκηση και να υποβάλλετε εντός 3 μηνών  3 εργασίες CASE STUDIES για αξιολόγηση. Αυτός είναι ένας πολύ κάλος τρόπος για τον εκπαιδευτή σας για να σας ΄δώσει περαιτέρω συμβουλές για την βελτίωση των εφαρμογών σας. *

*Διατηρούμε το δικαίωμα απόδοσης του πιστοποιητικού Elleebana Lash Lift μέχρι την θετική αξιολόγηση του υποψηφίου.

Θέματα που θα καλύψουμε :

Ανατομία και δομή του ματιού και των βλεφαρίδων

Χώρος εργασίας και στήσιμο

Υγιεινή, απολύμανση και ασφάλεια (πελατών και δική σας)

Προετοιμασία πριν την εφαρμογή

Πληροφορίες προϊόντων και οδηγίες χρήσης της κόλλας και άλλων εργαλείων που χρησιμοποιείται κατά την εφαρμογή

Ανάλυση του lash lift και των ενεργών συστατικών

Αντενδείξεις υπηρεσίας και υλικών

Δοκιμή αλλεργίας

Συμβουλευτική με πελάτη και η σημαντικότητα της  φόρμας του πελάτη

Εφαρμογή Lash Lift με ασφάλεια

Χρήση κόλλας

Επιλογή ράβδων ή shields

Regen – ενναλακτική της Κερατίνης

Τι είναι το Lash Botox

Βαφή βλεφαρίδων

Φροντίδα μετά την υπηρεσία

Αντίστροφη τεχνική και συντήρηση

Ευκαιρία εισοδήματος και βελτιστοποίηση των κερδών μέσω του marketing

Περιεχόμενα εκπαιδευτικού κιτ/υλικού:

Εγχειρίδιο Elleebana lash lift

Elleebana Lash Lift Certificate *

Elleebana Beginners lash lift kit που περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστείτε για έως και 30 εφαρμογές.

Το κιτ περιέχει:

15 One shot Lash Lift lotions

Belma remove

Πινέλο εφαρμογής

4 ζευγάρια ράβδων σιλικόνης σε μεγέθη : S,M,L και ΧL

Κλασικό εργαλείο ανύψωσης

Κλασική κόλλα με πινέλο

Πρόγραμμα εκπαίδευσης:

Για το ακριβές πρόγραμμα και διεύθυνση διεξαγωγής της εκπαίδευσης θα ενημερωθείτε από τον εκπαιδευτή σας αφού κλείστε την θέση σας.

Ενδεικτικά :Έναρξη στις 9:00 και λήξη στις 16:00, διάλλειμα στις 13:00 για 15-30 λεπτά.

Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης είναι μεγάλο και πρέπει να καλυφθεί πλήρως, για το λόγο αυτό το χρονοδιάγραμμα τηρείτε αυστηρά και με συνέπεια από όλους.

Μοντέλα εκπαίδευσης:

Οι μαθητές πρέπει να παρέχουν 1 μοντέλο. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έχτε δικό σας ο εκπαιδευτής μπορεί να βοηθήσει στη εύρεσή του κατόπιν συνεννόησης

Πρώτο μοντέλο στις  12:00 για περίπου 2 ώρες

Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι ζυγός υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν οι μαθητές ο ένας πάνω στον άλλον

Παρακαλούμε ελέγξτε για πιθανές αντενδείξεις πριν την έναρξη του μαθήματος

Σημαντικές λεπτομέρειες:

Η εκπαίδευση όμως δεν τελειώνει στο σεμινάριο, είμαστε στην διάθεση σας για ερωτήσεις-απορίες και βοήθεια, ειδικά μέσα στην περίοδο αξιολόγησης σας, με φωτογραφίες πριν και μετά, για την επιτυχή απόκτηση του πιστοποιητικού σας.

Δίκτυο Επίσημων Εκπαιδευτών Elleebana:

Αθήνα

Εκπαιδευτής :Χαρά Νίατσικα , τηλέφωνο επικοινωνίας 2109946326

Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτής : Φωτεινή Μαρκόπουλος , τηλέφωνο επικοινωνίας 2316019810

Κύπρος

Εκπαιδευτής : Barbara Bekatorou, τηλέφωνο επικοινωνίας 95541278

Online εκπαιδεύσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας