Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με courier την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα ( Δευτέρα με Παρασκευή ) από την παραγγελία σας. Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται με την εταιρία 4AExpress ( GR 2109966661 CY 22953311, http://www.4aexpress.com/ ). Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας σε αυτή την διεύθυνση: http://cms.4aexpress.com/Query/TrackAwbNoQuery.aspx?m=4&s=1.

Τα έξοδα αποστολής είναι 8,90€ για Ελλάδα και 5,90€ για Κύπρο και αφορά παραγγελίες έως 1kg , για παραγγελίες άνω του 1kg θα υπάρχει επιβάρυνση 4 για κάθε επιπλέον κιλό. Για online παραγγελίες άνω των 200€* τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν .

Για πελάτες που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν αναποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ενημέρωση ( Toff.gr & courier ) σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας τους με αποτέλεσμα να μας επιστραφεί πίσω με την ένδειξη ( ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΛ.-ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ), θα παραλαμβάνουν ΜΟΝΟ μετά την αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας τους  παραγγελίας, αποκλειστικά με εξόφληση μέως της χρεωστικής/πιστωτικής τους κάρτας.

*Τα 200€ αφορούν το τελικό καθαρό ποσό στο καλάθι των αγορών σας στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, προ μεταφορικών και αφορά το 1kg της παραγγελίας , για παραγγελίες άνω του 1kg θα υπάρχει επιβάρυνση 4 για κάθε επιπλέον κιλό.